Chore Pad HD maakt vervelende klusjes thuis leuker

Chore Pad HD is een app om klussen in het huishouden eerlijker te verdelen. Door een schema op te stellen en beloningen te geven, leren kinderen om mee te werken in het huishouden en taken af te vinken.

chore pad icoonChore Pad HD is een app voor het plannen van vervelende klusjes in en om het huis. Vuilniszakken buiten zetten, de wc schoonmaken, de afwas doen, het gras maaien… al die klusje wil je onderling kunnen verdelen, zonder dat er ruzie ontstaat. De makers van Chore Pad HD zeggen dat ze dé oplossing hebben gevonden, waardoor kinderen zelfs gaan zeuren om een klusje te mogen doen. Als je de app op meerdere iPads installeert kun je de gegevens onderling synchroniseren. Dit gebeurt automatisch. Je kunt een wekelijks en dagelijks schema van de klussen bekijken. Heb je een klus uitgevoerd, dan kun je daarmee bonuspunten en vinkjes verdienen, die uiteindelijk trofeeën opleveren.

De klussen die moeten worden uitgevoerd registreer je in de Chore Chest. Bij elk ervan kun je een icoontje invullen, aantal sterren toewijzen (hoe vervelender, hoe meer sterren), aangeven hoe vaak de klus gedaan moet worden en op welke dag (bijvoorbeeld op dinsdag grofvuil buitenzetten). Vanuit de Chore Chest kun je klussen toewijzen. Bij het onderdeel gebruikers maak je het gewenste aantal gebruikers aan, voorzien van foto en naam. Door op een kaartje van een gebruiker te tappen krijg je te zien welke klussen zijn toegewezen. Of het allemaal zo leuk en makkelijk wordt om de kinderen aan het werk te zetten in het huishouden, zal van je persoonlijke situatie afhangen. De app is kindvriendelijk gemaakt, zonder externe links naar Facebook en Twitter, zonder reclame en zonder in-app aankopen. Push notificaties krijg je ook niet, terwijl dat wel handig was geweest om mensen te herinneren dat ze nog een taak moeten uitvoeren.

Downloaden: Chore Pad HD (€2,99)

chore pad hd

chore pad ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2012, 14:37
Categorieën Kinderen, Productiviteit
Onderwerpen kinderen, klussen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.