Wordfeud voor iPad binnen enkele dagen beschikbaar

Wordfeud voor iPad zal binnen enkele dagen geschikt te downloaden zijn in de App Store. De makers van het bekende woordspel hebben op hun blog laten weten dat de nieuwe Wordfeud-app universeel zal worden. Als je Wordfeud voor de iPhone hebt gekocht dan is deze gratis te gebruiken op de iPad.

Wordfeud voor iPad binnen enkele dagen beschikbaarHet bekende woordspelletje Wordfeud zal binnen enkele dagen ook op de iPad te spelen zijn. Op de blog van de makers zijn enkele foto’s te vinden van de iPad-app. De bestaande Wordfeud-app zal universeel worden dus als je deze al hebt gekocht voor de iPhone dan kan je deze ook gebruiken op de iPad. Op de foto’s is het complete bord op het grote scherm te zien, met daarnaast een lijst met de partijen die je op dat moment aan het spelen bent. Gebruik je de iPad in portretmodus dan kan je de lijst met actieve partijen oproepen door op de statusbalk bovenin te drukken.


Hoewel Wordfeud officieel alleen beschikbaar is voor de iPhone is de app wel op de iPad te gebruiken. Hierbij kun je ervoor kiezen de app in een klein scherm te draaien of om deze op te blazen. Dit heeft als nadeel dat de app er dan zeer korrelig uitziet. Met het ondersteunen van de iPad moet dit tot het verleden behoren.

Downloaden: Wordfeud (gratis, nu nog voor de iPhone)

Wordfeud voor iPad teaser

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.