Wordfeud laat weten welke woorden niet geaccepteerd worden

WordFeud heeft een update gekregen en laat voortaan zien welke woorden niet kloppen. Het aanmaken van een nieuw WordFeud-spel verloopt ook vloeiender.

Wordfeud iPhone iPad online woordspelEen beetje onverwacht, maar wel een goede zaak: nu de hype omtrent Wordfeud lang vervlogen is, wordt het online woordspelletje beter dan ooit ondersteund. In een update eind november werd het mogelijk om vrienden uit te nodigen voor een spelletje, nu is de volgende update alweer een feit. Daarin tempert Wordfeud een erg lang bestaande frustratie: als je een letters legt die geen bestaand woord vormen, laat Wordfeud voortaan zien wélk woord niet klopt.


Wordfeud screenshot iPhoneDat is de meest inhoudelijke verandering aan Wordfeud versie 2.3, maar niet de enige. Het spel heeft namelijk ook aanpassingen gehad waardoor het aanmaken van een nieuw spel vloeiender moet lopen dan voorheen. Het scherm om mensen mee uit te nodigen is voorzien van grote logo’s voor de verschillende manieren om een tegenstander te vinden: Facebook, Wordfeud-vrienden, je contactenlijst, willekeurige tegenspeler en losstaand daarvan: speler zoeken. Ook het scrollen door je vriendenlijst moet soepeler lopen vanaf 2.3. Het probleem dat je geen mensen vanuit je contactenlijst kon openen, moet met ingang van nu ook verholpen zijn en als je weggaat uit het Facebook-uitnodidingsscherm, loopt de app niet langer vast.

De andere verbeteringen gaan vooral de iPad-spelers aan. Daarop zijn lettersteentjes nu iets groter als je ze vastpakt en rondtilt op het scherm, en het is moeilijker geworden om per ongeluk met een potje te stoppen zonder dat je erom vroeg.

Downloaden: Wordfeud (gratis, universele app, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.