Will It Blend?: alle filmpjes samengebracht in iPhone-app

Will It Blend? is een fenomeen. iPhones, iPads en iPods gingen de afgelopen jaren de Blendtec-blender in en veranderden in gruis. In een speciale iPhone-app kun je nu alle filmpjes bekijken en jezelf op de foto zetten met blenderspecialist Tom.

will it blend‘Will It Blend?’ is een fenomeen dat vooral door de iPhone bekendheid kreeg. Gloednieuwe iPhones gingen de afgelopen jaren de blender in, tot afgrijzen van velen. Mensen stonden uren in de rij om een nieuwe iPhone te kopen en Blendtec vernielt ze gewoon! Het leverde de blendermaker echter heel wat publiciteit op, waardoor het een slimme publiciteitsstunt was.

De filmpjes van Will It Blend worden gemaakt door Blendtec, fabrikant van een serie behoorlijk prijzige blenders. Maar ze zijn dan ook opmerkelijk sterk. In de app van Will It Blend kun je alle filmpjes zien die de fabrikant heeft gemaakt. Je kunt vanuit de app ook voorwerpen voorstellen, die in de toekomst de blender in moeten gaan. En er zit een functie ‘Hang with Tom’ in, waarmee je een fotomontage kunt maken van jezelf en blenderspecialist Tom.

will-it-blend-iphoneDe foto kun je vervolgens delen via Facebook. Er zijn meerdere foto’s van Tom in de app aanwezig, zodat je altijd wel eentje kunt vinden, die er natuurlijk uitziet op de foto die je hebt gekozen. Maar de meeste mensen zullen de app vooral installeren om te zien wat er zoal door zo’n blender vermorzeld kan worden. iPods, iPads, golfballen, alles kan.

Downloaden: Will It Blend? (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 oktober 2011, 21:31
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.