VRT introduceert Videozone voor iPad met nieuws en sport

De VRT heeft de Videozone-app uitgebracht, waarmee je video's van Cobra.be, Sporza.be en Deredactie.be kunt bekijken, ook offline.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

videozoneDe Belgische VRT heeft een iPad-app uitgebracht, waarmede tv-programma’s kunt bekijken van De Redactie, Sporza en Cobra TV. De nieuws- en sportuitzendingen blijven 24 uur lokaal bewaard, zodat je ze ook offline kunt bekijken. Daarnaast kun je gewoon live kijken naar de uitzendingen zoals wielrennen of tennis. De reden om deze VRT Videozone-app uit te brengen, is dat dat VRT aanwezig wil zijn op alle relevante schermen.

Later dit jaar komt er ook een Ketnet-applicatie voor iOS. Wie de tv-programma’s wil bekijken moet €3,99 betalen en in bezit zijn van een Belgisch App Store-account. De app is namelijk alleen in de Belgische App Store verkrijgbaar. Vanuit de app deel je leuke momenten via de sociale netwerken Twitter en Facebook. Je kunt video’s als favoriet markeren en met een omlaagwijzend pijlicoontje downloaden. Bij elke video is een korte toelichting te zien. Wie maar geïnteresseerd is in één soort video’s hoeft niet moeizaam door het hele aanbod te bladeren, want bij het opstarten van de app krijg je in aparte stroken het aanbod van De Redactie, Sporza en Cobra te zien. Er zit geen abonnement vast aan de app; de prijs die je moet betalen is alleen bedoeld om de ontwikkelkosten terug te verdienen.

Downloaden: VRT Videozone Deredactie.be, Sporza en Cobra.be (€3,99 – alleen Belgische App Store)

Edit: de app is inmiddels weer verwijderd.

videozone vrt

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2014, 11:41
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.