Uitgelicht
WWDC 2023: alle highlights
Toon of verberg de lijst met posts

VoiceMan: belminuten bijhouden voor de grootverbruiker

VoiceMan is een nieuwe app van de maker van DataMan, die je helpt met het in kaart brengen van je resterende belminuten.

VoicemanDataMan is een van de apps die we eerder aanraadden voor het besparen van data. VoiceMan, een app van dezelfde ontwikkelaar, doet hetzelfde met je belminuten. De app is een alternatief voor simpele registratie-apps en onderscheidt zich door flink wat extra functies te bieden. Wanneer je VoiceMan opstart krijg je een overzicht van je gebruikte minuten van de afgelopen dag, week en maand. Daarachter staat hoeveel procent dit van je bundel is en onderaan geeft de app aan hoeveel minuten je nog te besteden hebt.


Bij het instellingenmenu heb je ook een flink aantal extra opties om je abonnement op af te stellen: zo kun je instellen of je per minuut of per seconde betaalt, wie er betaalt voor inkomende gesprekken en of je om bepaalde tijden gratis mag bellen. Bereik je het limiet van je belbundel, dan springt er een pushbericht omhoog. Deze blijft verschijnen totdat je de app weer opstart, om er zo voor te zorgen dat je er echt bij stilstaat.

VoiceMan geeft je ook meer inzicht in je gemaakte gesprekken. Je krijgt een overzicht van van alle gesprekken die je sinds de installatie van de app hebt gehouden en kunt via gps zelfs bijhouden waar je welk gesprek precies hield.

Downloaden: VoiceMan (€2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.