Vlekkenwijzer HD: iPad-app helpt nare vlekken verwijderen

De Nederlandse app Vlekkenwijzer HD voor de iPad helpt je bij het zo efficiënt mogelijk verwijderen van 150 verschillende soorten vlekken, verdeeld onder cosmetica, natuur en milieu en eten, drinken. Ook zijn er tips.

Vlekkenwijzer HD iPadWe durven met enige zekerheid te zeggen dat Vlekkenwijzer HD niet snel de favoriete app van iemand zal worden. Of anders gezegd: je pakt hem er waarschijnlijk niet voor de lol bij. Vlekkenwijzer HD is een voor de iPad geoptimaliseerd handboek voor het verwijderen van 150 verschillende soorten vlekken. Of het nou om gelatine, mascara of rode wijn uit het witte tapijt gaat. Ook bevat de applicatie algemene schoonmaaktips bij het spotten en verwijderen van vlekken.

Handel zo snel mogelijk! Werk met een schone, witte doek. Het zijn al twee van de tips die worden gegeven in de lijst van tips. Ze vormen een soort standaardregels voor het weghalen van vlekken, waarvan de soorten uitgebreid worden toegelicht in het hoofdsegment van de app. Vlekkenwijzer HD verdeelt vlekken onder in vijf soorten: drinken, eten, hobby & vrije tijd, cosmetica en natuur & milieu. Als je een categorie selecteert, krijg je een bonte verzameling foto’s van vlekveroorzakers met hun naam. Vlekkenwijzer HD toelichting verfHet laat zich goed vergelijken met verschillende recepten-apps. Wie efficiënter wil zoeken en daadwerkelijk zo snel mogelijk wil handelen, doet er goed aan om de zoekfunctie met de loop bovenin beeld te gebruiken.

Het behandelen van een vlek wordt in korte, op zichzelf staande regels uitgelegd. Zo zijn de instructies makkelijk tot je te nemen. De helft van het beeld wordt ingenomen door een foto met een voorbeeld.

Een functie die misschien aan Vlekkenwijzer HD ontbreekt, is het kunnen identificeren van vlekken die al langer op een plek zitten. Als we deze app eerder hadden gehad, hadden we daar natuurlijk geen behoefte aan.

Downloaden: Vlekkenwijzer HD (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2012, 17:39
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.