Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts

VertragingsApp voor de iPad in prijs verlaagd wegens het koude weer

De iPad-app VertragingsApp laat je verhalen lezen die precies lang genoeg zijn om de vertragingstijd in de trein mee door te brengen. De app is tijdelijk in prijs verlaagd, wegens het koude winterweer.

VertragingsApp iPadDe VertragingsApp voor de iPad schotelt je een aantal verschillende verhalen voor, die precies lang genoeg zijn om tijdens een vertragingsperiode in de trein te lezen. Wegens het koude weer (en vermoedelijk de daar aan verbonden vertragingen) is de applicatie tot en met 10 februari tijdelijk in prijs verlaagd. Je betaalt nu maar 79 eurocent, in plaats van €2,99.


Je geeft op een klok in VertragingsApp aan hoe lang je je vertragingsperiode precies zal duren. Afhankelijk van je tijd krijg je andere verhalen te zien: heb je bijvoorbeeld tien minuten de tijd, dan kun je verhalen lezen van vijf of tien minuten lang. Bij een half uur krijg je een langer verhaal te zien, van bijvoorbeeld Edgar Allan Poe.

De kortingsactie van VertragingsApp is slim getimed: er zijn wegens het koude weer op het moment veel vertragingen op het spoor, waardoor er vandaag ook een andere dienstregeling geldt.

Downloaden: VertragingsApp (€0,79)

Let op: VertragingsApp is afgeprijsd tot en met vrijdag 10 februari. Daarna zal de app weer €2,99 kosten.

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 februari 2012 om 12:19
Categorie
Boeken

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.