VertragingsApp afgeprijsd wegens het koude winterweer

De iPhone-app VertragingsApp is deze week tijdelijk goedkoop verkrijgbaar. Reden hierachter is het huidige winterweer en de mogelijke vertraging die hierbij komt kijken. De app bevat verhalen die je kunt lezen in een bepaalde vertragingsperiode.

VertragingsApp icoonDe VertragingsApp voor de iPhone biedt je een collectie verhalen, die precies lang genoeg zijn om tijdens een vertraging van het openbaar vervoer te lezen. Wegens het koude weer (en de daaraan verbonden vertragingen) is de app tot en met 10 februari tijdelijk afgeprijsd. Je betaalt nu maar 79 eurocent, in plaats van €2,99.

VertragingsApp screenshotJe geeft op een klok in VertragingsApp aan hoe lang je nog hebt totdat de trein arriveert. Afhankelijk van wat je invoert krijg je andere verhalen te zien: heb je bijvoorbeeld vijf minuten de tijd, dan kun je een verhaal lezen dat je in hooguit vijf minuten kunt doorlezen. Bij een half uur krijg je een langer verhaal voor je kiezen, van bijvoorbeeld Edgar Allan Poe.

De kortingsactie van VertragingsApp is slim getimed: wegens het koude weer is er op het moment een hoop vertraging op het spoor, waardoor er vandaag ook een andere dienstregeling geldt.

Downloaden: VertragingsApp (€0,79)

Let op: VertragingsApp is afgeprijsd tot en met vrijdag 10 februari. Daarna zal de app weer €2,99 kosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 februari 2012, 11:25
Categorie Boeken
Onderwerp vertragingsapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.