ipad pro concept

Tweetie 2 krijgt Foursquare, Vodpod en support voor OS 3.2

Tweetie 2 heeft een update gekregen naar 2.1.1. In deze versie is integratie met Foursquare toegevoegd en is de videodienst Vid.ly ingeruild voor Vodpod. Ook is er ondersteuning voor Instapaper Mobilizer.

tweetie updateZojuist is er een update van Tweetie 2 in de App Store verschenen. Deze update biedt ondersteuning voor iPhone OS 3.2, de firmwareversie die op de iPad draait, al is daarmee nog niet gezegd dat de applicatie al is geoptimaliseerd voor gebruik op de iPad (helaas hebben we geen iPad liggen om het even snel te testen).

Verdere verbeteringen zijn integratie met Foursquare (zoals eerder aangekondigd) de mogelijkheid om video’s naar Vodpod te uploaden. De dienst Vid.ly is in deze nieuwe versie weggehaald.

Tenslotte zijn er nog twee andere vernieuwingen: het meesturen van een bericht-parameter bij het publiceren van foto’s op TwitPic en ondersteuning voor Instapaper Mobilizer. Instapaper Mobilizer is een dienst om webpagina’s om te zetten naar tekst, zodat ze makkelijker te lezen zijn op mobiele apparaten.

Downloaden: Tweetie 2 (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 maart 2010, 0:53
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.