TVGiDS Pro 1.3: automatisch terugkerende herinneringen

TVGiDS Pro heeft een update naar 1.3 gekregen, met terugkerende herhalingen, een zoekfunctie, Twitter-integratie en een beter Nu & Straks-overzicht.

tvgids pro iphoneIn de App Store is een nieuwe versie van TVGiDS.tv Pro gearriveerd. Daarin zijn enkele nieuwe functies toegevoegd, zoals Twitter-integratie, zoekfunctie, lijst met best bekeken programma’s en automatisch terugkerende herinneringen. Dit laatste houdt in, dat je elke dag of elke week automatisch een push notificatie krijgt, als je favoriete tv-programma begint. Je hoeft dit niet meer handmatig in te stellen bij elke aflevering.

Als je bijvoorbeeld Studio Sport Eredivisie selecteert, dan krijg je bij elke uitzending een gratis berichtje. De server kijkt elke dag of er programma’s voldoen aan jouw lijst van herhalende herinneringen en zet ze dan klaar op je iPhone. Voorlopig is het alleen mogelijk voor programma’s die op primetime worden uitgezonden, tussen 17:00 en 23:30 uur. Dit is gedaan om te voorkomen dat je ‘s nachts of ‘s ochtends een push notificatie krijgt, omdat er een herhaling wordt uitgezonden. Alle herinneringen staan voortaan in een overzicht, zodat je kunt zien wat er de komende dagen aan alerts klaarstaan. Vanuit dit overzicht kun je bepaalde alerts ook weer uitschakelen.

tvgids pro screens

Zoals al even genoemd zit er nu ook Twitter-integratie in TVGiDS Pro. Na het eenmalig invoeren van je gebruikersnaam en wachtwoord kun je met één druk op de knop tweeten dat je een bepaald programma gaat kijken of hebt gezien. Er zijn drie voorgefabriceerde tweetberichten:

  • programma is nog niet begonnen: “ik ga … kijken”
  • programma wel al begonnen: “ik kijk nu naar …”
  • programma al afgelopen: “ik heb … gekeken”

Onder de programma’s die op dit moment worden uitgezonden staat een voortgangsbalk. Zo zie je meteen wat er al aan de gang is en hoe lang. Andere nieuwe functies zijn bijvoorbeeld de volgende/vorige-knoppen vanuit de zenderlijst, meer programma’s in het Nu & Straks-overzicht, een knop om fouten te rapporteren en een lijst met best bekeken programma’s. De nieuw toegevoegde zoekfunctie doorzoekt de hele database, van de zenders die de gebruiker geactiveerd heeft.

De nieuwe functies gelden alleen voor de Pro-versie van TVGiDS, niet voor de gratis Lite-versie, die onlangs al een update kreeg.

Downloaden: TVGiDS PRO NL (€2,99) en TVGiDS PRO België (€2,99)
Via: e-mail ontwikkelaar + tipgever Marc

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 februari 2010, 12:23
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.