Gamevil brengt trailer uit van Zenonia 2

Gameloft heeft een nieuwe trailer uitgebracht van hun nieuwe RPG Zenonia 2: The Lost Memories. Deze nieuwe iPhone-game is op de opvolger van Zenonia 1 die vorig jaar meermaals in de prijzen viel.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Zenonia 2: The Lost MemoriesGamevil heeft een trailer uitgebracht van hun nieuwe RPG Zenonia 2: The Lost Memories. Deze nieuwe iPhone-game is op de opvolger van Zenonia 1, die vorig jaar meerdere keren in de prijzen is gevallen, zoals bij de Apple iTunes Rewind. In deze nieuwe versie zijn verbeterde graphics en speciale effecten toegevoegd voor een nog betere gameplay. Water, sneeuw en ijs zijn nog realistischer uitgewerkt. Je hebt nu in Zenonia 2 ook de mogelijkheid om met 4 verschillende karakters in drie verschillende modussen het spel te spelen.

Speel als de Paladin, Magician, Warrior en de Shooter naast de oude normale moeilijkheid nu in Zenonia 2 ook Hard en Hell voor de echte RPG-fans. In deze nieuwe modussen zijn verborgen objecten en verborgen levels verborgen. In de nieuwe versie is het ook mogelijk om aanvallen op afstand te doen. Een toevoeging voor de echte fan is dat player vs player (PvP) wordt ondersteunt. Hiermee wordt het mogelijk om online tegen de karakters van je vrienden te spelen. Zenonia 2 wordt in maart verwacht.

Downloaden: Zenonia (€ 2,39 – oude versie)

Gameloft heeft inderdaad niets met Zenonia te maken

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 februari 2010, 21:55
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.