Meet je hoogte vanaf zeeniveau met iHeight

iHeight is een iPhone-applicatie waarmee het mogelijk wordt om via deze applicatie jouw hoogte boven het zeeniveau te bekijken. iHeight is gemaakt door dezelfde maker als de iPhone-applicatie Tweetarena.

iHeight op de iPhoneWe kunnen met heel wat iPhone-applicaties al meten op welke locatie we zijn, maar er zijn weinig waarmee je kunt kijken op welke hoogte je je bevindt. iHeight is een iPhone-applicatie waarmee dat wel kan: met iHeight wordt het mogelijk om jouw hoogte boven het zeeniveau te bekijken. iHeight is gemaakt door dezelfde maker als de iPhone-applicatie Tweetarena, een Twitter-applicatie voor de iPhone. De maker geeft aan dat de applicatie voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden, waaronder bergbeklimmen, vliegen, in een luchtballon varen of gewoon voor thuisgebruik, om te kijken hoe hoog je huis ten opzichte van het zeeniveau staat.

Aan de hand van gegevens van GPS-satellieten weet iHeight de hoogte. De makers hebben de applicatie ook getest in een vliegtuig. Hier gaf de applicatie dezelfde hoogte aan als de hoogtemeter van het vliegtuig. In onderstaand filmpje is te zien hoe de test verliep. De applicatie zal in de App Store in meerdere talen beschikbaar komen, waaronder Engels, Duits en Frans. De applicatie werkt alleen op de iPhone 3G en de iPhone 3GS en wordt binnen enkele weken in de App Store verwacht.

Bron: Aweekes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2010, 10:06
Categorie Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.