TVGiDS Lite krijgt update met push notificaties

TVGiDS Lite heeft een update gekregen, waardoor je via de gratis versie nu ook push notificaties krijgt bij aanvang van tv-programma's. De functionaliteit is nu bijna gelijk aan TVGiDS Pro.

tvgids pushTVGiDS stond in ons overzicht van beste iPhone-applicaties van 2009 op nummer 6. Een populaire applicatie dus, mede dankzij de push notificaties die gebruikers ontvangen wanneer hun favoriete tv-programma’s beginnen. In de afgelopen 3,5 maand zijn er meer dan een half miljoen herinneringen verstuurd. Dat aantal zal vanaf nu flink toenemen, want ook de gratis versie TVGiDS Lite krijgt push notificaties. De update is al in de App Store beschikbaar en geldt zowel voor de Nederlandse als Belgische TVGiDS.


Nu kunnen dus de gebruikers van TVGiDS Pro én Lite een herinnering ontvangen wanneer een tv-programma begint. De Lite-versie bevat bovendien, naast de IMDb-rating ook trailers bij alle films. Ook die functie zat al in de Pro-versie. Het enige grote verschil tussen Pro en Lite is dat er in de gratis versie advertenties worden vertoond. Die advertenties hebben deels betrekking op goede doelen: op dit moment loopt er bijvoorbeeld een banner voor Help Haïti, opgezet door Nakko en ‘Het goede doel sms’.

Ook is de snelheid van de server verbeterd, hetgeen nodig was vanwege de extreme drukte, waardoor de applicatie nauwelijks te bereiken was rond half negen ‘s avonds. Komende week komt er een update van de Pro-versie aan, waardoor er weer wat meer verschil ontstaat met de Lite-versie. De ontwikkelaar wil daarover nog niets verklappen.

Downloaden: TVGiDS PRO NL (€2,99), TVGiDS Lite NL (gratis), TVGiDS PRO België (€2,99) en TVGiDS Lite België (gratis)

tvgids lite

Reacties: 33 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.