TU Delft lanceert eigen iPhone-applicatie iTU Delft

De TU Delft heeft als eerste Nederlandse universiteit een iPhone-applicatie gelanceerd. Je vindt er allerlei praktische informatie, zoals evenementen, een kaart, nieuws en toegang tot de bibliotheek.

itu delftEerder deze week werd bekend dat de TU Delft en de Open Universiteit ook in iTunes U vertegenwoordigd zijn. Maar dat is niet alles, want in Delft hebben ze nog een tweede verrassing in petto: een eigen iPhone-applicatie. iTU Delft geeft toegang tot diverse informatie over deze universiteit, zoals een kaart met TU-gebouwen, een lijst met evenementen, video’s van iTunes U en YouTube en een overzicht met het laatste nieuws van op en rond de campus. De universiteitsbibliotheek heeft ook een eigen knop gekregen: via deze functie kun je kijken of een boek aanwezig is, telefoonnummers opzoeken of links vinden van bronnenmateriaal dat online te vinden is.


In de komende updates zullen nog meer functies worden toegevoegd, zoals toegang tot de Directory (namen en contactgegevens van docenten en ander personeel), een overzicht van cursussen inclusief omschrijving, aanvangstijden en locaties en de mogelijkheid om contact op te nemen met de docent. In een toekomstige versie zullen ook veel meer afbeeldingen te zien zijn.
De TU Delft is de eerste Nederlandse universiteit met een eigen iPhone-applicatie.

Downloaden: iTU Delft (gratis)
Via: e-mail van e-learn.nl (tevens meer info)

itu delft screens

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.