Met TouchCopy bestanden overzetten van iPhone en iPod naar PC of Mac

TouchCopy is een programma dat muziek, foto's, films en andere media van je iPhone of iPod (ook oudere generaties) kan kopiëren. Je kunt ook een backup maken.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

TouchCopy maakt het mogelijk om muziek, films, foto’s, audioboeken, enzovoort van je iPod of iPhone naar je computer, of direct naar iTunes te kopiëren. De computer die je hierbij gebruikt hoeft dus niet de computer te zijn waar je iTunes-bibliotheek op staat. Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe computer aanschaft, of gewoon je huidige bestanden op een andere computer wilt zetten, dan kan dat dus eenvoudig met deze software.


TouchCopy werkt met elke iPod (ook de oudere generaties) en elke iPhone (ook firmware 2.0). Naast alleen het handmatig kopiëren van bestanden, is het ook mogelijk om met TouchCopy een complete backup van je iPhone of iPod te maken. Dit is bij de iPod Touch en de iPhone inclusief notities, contacten en agenda’s. Bij andere iPods dan de iPod touch kun je ook van de spellen een backup maken, maar jammer genoeg is het bij de iPhone en iPod Touch met firmware 2.0 niet mogelijk om van de zelf geïnstalleerde applicaties een backup te maken. Wat wel bij de iPhone en iPod touch mogelijk is, is om het als externe harde schijf te gebruiken. In TouchCopy heb je een mooie interface waarmee je mappen kunt aanmaken om vervolgens bestanden toe te voegen.
Overigens doet TouchCopy niets draadloos. Tijdens het opstarten zal TouchCopy controleren of je je iPhone of iPod aangesloten hebt, en zal, indien dit niet het geval is, niet verder openen.

Voor TouchCopy heb je geen extra software voor op je iPhone of iPod nodig. TouchCopy kost $24,99 en heeft een proefperiode van 15 dagen (waarin sommige functies zijn uitgeschakeld).

Downloaden en bestellen kan op de website WideAngleSoftware.com. Ook is op hun website een overzicht te zien waarin je kunt aflezen welke functies er voor jouw iPhone of iPod ondersteund worden.

Met dank aan Chris voor de tip!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 oktober 2009 om 22:13
Categorie
Desktop
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.