TomTom voor iPhone nog steeds gepland voor zomer 2009

TomTom voor de iPhone is volgens PR-manager Scott Johnston niet vertraagd: de planning staat nog steeds op zomer 2009, zoals eerder aangekondigd op de WWDC.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

tomtom iphoneGisteravond schreven we over geruchten rond TomTom op de iPhone: de software zou zijn uitgesteld tot de herfst omdat TomTom bepaalde zaken niet voorelkaar krijgt. Maar als je in Amsterdam op een virtuele ‘steenworp’ van het hoofdkwartier van TomTom zit, is het niet zo’n gek idee om eens te informeren hoe het zit met die geruchten en waarom er tot nu toe niet meer informatie is vrijgegeven. iPhoneclub informeerde bij Scott Johnston, internationaal PR-manager van TomTom. Kort gezegd: de software is helemaal niet vertraagd en de oorspronkelijke aankondiging blijft staan: zomer 2009.

Een exacte datum wil niemand noemen, maar gelukkig zijn er dan anonieme tipgevers die ons influisteren dat 3 augustus wel eens dé grote dag zou kunnen zijn (niet geverifieerd).

Wat het beschikbaar stellen van informatie betreft, daarover zegt Johnston dat geruchten rond TomTom altijd buiten proportie geraken. Elk officieel commentaar wakkert dat vuur alleen maar verder aan. Vandaar dat er voorlopig geen informatie naar buiten komt, behalve dan dit:

I understand people are frustrated, but I have to stick by our original statement on timing…..Summer 2009.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:20
Categorie Navigatie
Onderwerpen Navigatie, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.