Ng:moco geeft uitleg over LiveFire-systeem voor de iPhone

Ng:moco heeft in een berichtje op de weblog meer uitleg gegeven over LiveFire, de identiteiten in deze game en de mogelijkheden om spullen te kopen vanuit de game.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

livefireIn maart liet Apple tijdens een bijeenkomst zien hoe je vanuit iPhone-applicaties spullen kunt kopen, zoals een hansopje voor je virtuele huisdier of extra wapens in een schietspel. Ng:moco liet tijdens de bijeenkomst ook de FPS LiveFire zien, waarmee je een raket-lanceerinrichting kunt kopen. Op hun website hebben ze nu uitleg gegeven welke voortgang ze hebben geboekt en welke nadelen er kleven aan het kopen van spullen vanuit een game. Er zitten inmiddels meerdere wapens en kaarten in het systeem. Je naam, Combat Card en Rank Insigna worden bapaald op basis van je identiteit. Maar het gaat verder dan alleen het uitwisselen van statistieken.

De game bevat een inlogsysteem waarmee je een unieke identiteit krijgt, die aan allerlei zaken is gekoppeld. De Combat Card is een grafische weergave van je scores, die je bijvoorbeeld op je website kunt zetten. Sommige kleuren zijn alleen beschikbaar voor ervaren spelers, zodat je meteen de noobs kunt onderscheiden. Daarnaast kun je outfits kopen, zoals een amfibiepak of een gepantserd pak. Ng:moco werkt samen met artiesten uit het originele Halo-team zodat de pakken er ook nog mooi uitzien.

Meer info: ng:moco blog
Via: Touch Arcade

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:42
Categorie Games
Onderwerp ngmoco

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.