Tijdschrift Cosmopolitan komt op de iPad

Cosmopolitan gaat een iPad-tijdschrift uitbrengen. Opvallend is dat er maar twee artikelen in staan; de rest wordt gevuld met foto's van mannen, een quiz en seksadvies.

cosmopolitanDeze week zal er alweer een bekend tijdschrift in de App Store verschijnen. Het vrouwentijdschrift Cosmopolitan is dan op de iPad te lezen. Opvallend is dat het magazine slechts twee artikelen bevat. De rest van het blad is gevuld met foto’s van mannen-zonder-shirt, een interactieve seksquiz en adviezen. Eén van de interactieve functies is ‘Decode His Bedroom Sounds’, waarmee vrouwen kunnen ontdekken wat de slaapkamergeluiden van een man nu eigenlijk te betekenen hebben.

Deze eerste uitgave van Cosmopolitan heet de ‘The Showcase Edition’ en zal voor $2,99/€2,39 te koop zijn. Ondanks de grote hoeveelheid bloot en onderwerpen die op het randje zijn, denkt Cosmopolitan toch dat Apple het iPad-tijdschrift zal goedkeuren: “We’re a mainstream magazine”. Eerder bracht Cosmopolitan een app uit die wel wat in de lijn ligt van dit magazine, ‘Sex Positions of the Day’. Daarmee kun je voor elke dag van het jaar een passend standje vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2011, 19:23
Categorieën Amusement, Kiosk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.