The Next Web brengt TNW for iPad-app uit

The Next Web (TNW) heeft een iPad-app uitgebracht, waarmee je het business- en tech-nieuws van deze website in een magazine-indeling kunt lezen.

tnw-for-ipadThe Next Web is een website voor mensen die gek zijn op business- en technieuwtjes. De van oorsprong Nederlandse website is inmiddels wereldwijd actief en een geduchte concurrent voor sites als TechCrunch en Mashable. Sinds kort is het nieuws ook op de iPad te lezen. Hoewel de app al sinds 15 december in de App Store te vinden is, doet de website nu pas een aankondiging. Gelukkig is het nieuws dat je in de TNW for iPad-app kunt lezen een stuk minder belegen.

Als je de app opent krijg je een overzicht te zien met de belangrijkste rubrieken: Apple, Daily Dose, Social Media, Gadgets, Entrepreneur, Apps en Design & Dev. Klik je door, dan krijg je een soort magazine-achtige indeling te zien met de laatste nieuwtjes. De app is ontwikkeld door ShoutEm en voorlopig nog niet af: “there’s still much to be done” zegt de hoofdredacteur in de aankondiging. Daarnaast komen er nog apps voor Android, Windows (Phone?) en een nieuwe iPhone-app. Er is in de App Store wel een TNW-app voor iPhone te vinden, maar die kost geld, is al anderhalf jaar niet meer bijgwerkt en is niet om over naar huis te schrijven.

Downloaden: TNW for iPad (gratis)

tnw-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 januari 2012, 22:01
Categorieën Nieuws, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.