Takenlijst-app Clear krijgt ‘geheime’ update

De stijlvolle en minimalistische takenlijst-app Clear heeft een update gekregen met nieuwe thema's, nieuwe opties en nieuwe functionaliteit. Zo kan je nu onderaan een lijst tikken om een nieuw item aan te maken.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Clear iPhone iPod touch takenlijstDe stijlvolle en minimalistische takenlijst-applicatie Clear heeft haar eerste grote update gekregen voor de iPhone. Ontwikkelaar Realmac Software heeft versie 1.1 de spannende naam ‘the secret update’ meegegeven. Die naam is er niet voor niets: net als in de eerste versie, kan je op nieuwe manieren geheime, nieuwe thema’s ‘vrijspelen’ in Clear. Die zorgen ervoor dat de takenlijst uit te voeren is in een ander kleurenschema. Gelukkig zijn er ook verbeteringen waar je meteen wat aan hebt.

Voortaan kan je de todo-app schudden om je laatste actie ongedaan te maken. Daarnaast kan je ook aan de onderkant van het scherm nu een nieuwe taak aanmaken. Clear iPhone instructieDat doe je door onderaan een lijst in de lege zwarte ruimte op het beeld te tikken. De belangrijkste aanpassing is dat de tekenlimiet per taak is verdwenen. Je kan een taak nu zo lang maken als je zelf wilt. De taak wordt dan uitgesmeerd over meerdere regels. Als je dat de eerste keer doet, zie je ook meteen het nieuwe waarschuwingsvenster van de app dat geheel in stijl is uitgevoerd nu.

In de opties van Clear kan je instellen dat de status bar van de telefoon altijd in beeld blijft. In het tips en trucks-menu vind je de tutorial van de applicatie, die je ook krijgt als je de app de allereerste keer opstart. De laatste noemenswaardige verandering is dat er nu 25 procent meer inspirerende quotes in de app voorkomen als je een lege takenlijst tegenover je hebt.

Een geheim nieuw Clear-thema ontdekt? Schuw het niet om ze te delen met andere lezers.

Downloaden: Clear (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2012, 16:56
Categorie Productiviteit
Onderwerpen clear, takenlijst, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.