T-Mobile HotSpot Finder: zoeken naar hotspots van T-Mobile (update)

T-Mobile heeft vanochtend bekendgemaakt dat ze binnen enkele weken een HotSpot Login-applicatie beschikbaar maken voor de iPhone. Met deze applicatie kun je zonder wachtwoord inloggen bij hotspots, hotspots zoeken en een route naar de hotspot laten bepalen.
Leon Verhelst - · Laatst bijgewerkt:

tmobile hotspot loginMensen met een iPhone-abonnement van T-Mobile die gratis toegang hebben tot de hotspots van T-Mobile, kunnen binnenkort een handige app downloaden. De app HotSpot Finder komt over enkele weken beschikbaar en wijst je de weg naar T-Mobile HotSpots in Nederland en Europa. Er zijn meer dan 8.000 hotspots, al zul je er buiten Nederland wel voor moeten betalen. Op vakantie kan het gebruik van een hotspot echter goedkoper uitvallen, dan wanneer je via roaming alle data binnenhaalt. T-Mobile verwacht de applicatie binnen enkele weken in de App Store te hebben, net op tijd voor je vakantie.

De HotSpot Finder laat op basis van je huidige locatie of op basis van een adres, zien welke hotspots in de buurt zijn. De applicatie laat de hotspots op een kaart of in een lijstoverzicht zien.

T-Mobile heeft vandaag al een Android-app uitgebracht, die nog een stap verder gaat. Met de Android-app kun je namelijk automatisch inloggen. Een veelvoorkomend probleem is namelijk dat je wel een HotSpot hebt gevonden, maar dat je je wachtwoord bent vergeten. Je moet daarna wéér een nieuw wachtwoord aanvragen en proberen te onthouden. Als je dat bekend voorkomt, helpt de Android-app je om het wachtwoord te onthouden. In de iPhone-app zal deze functionaliteit niet aanwezig zijn, aangezien je op de iPhone al automatisch je inloggegevens kunt onthouden.

Klanten met een iPlan, web’n’walk, web’n’walk plus, Internet of Internet Plus voordeelbundel of laptop mobiel breedband internet abonnement kunnen gratis gebruik maken van de HotSpots, die over heel Nederland verspreid zijn. Het gebruik van HotSpots buiten Nederland kost wel geld.

Update 14:50: Artikel is volledig herschreven in vergelijking met een eerdere versie; inlogfunctionaliteit is alleen beschikbaar in de Android-app. Gebruik van hotspots in het buitenland kost geld en is dus niet gratis, zoals eerder door ons in het artikel werd gesuggereerd. We betreuren de ontstane misverstanden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2011, 20:26
Categorie Nederlandse apps
Onderwerpen hotspots, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.