Star Walk HD voor iPad tijdelijk in prijs verlaagd

De sterrenkijk-app Star Walk HD is tijdelijk voor maar 89 eurocent in de App Store verkrijgbaar.

Star WalkDe bekende iPad-app Star Walk HD is tijdelijk in prijs verlaagd, waardoor je hem voor maar 89 eurocent kunt downloaden. Met Star Walk kun je de iPad op de lucht richten, om zo alle sterren en planeten te zien die op dat moment boven je hoofd zichtbaar zijn. De app biedt ook extra informatie bij bepaalde sterrenformaties, zodat je bijvoorbeeld ziet waar precies de Grote Beer zich bevindt.

Door gebruik te maken van de bewegingssensoren van je iPad, ziet Star Walk precies waar je hem naartoe richt. Door deze informatie te combineren met je gps-locatie kan de app berekenen welke sterren zich op het moment boven je bevinden.

Star Walk kreeg afgelopen zomer nog een aardig forse update, waarin een paar nieuwe effecten werden geïntroduceerd. Hierdoor is het voortaan ook mogelijk om Star Walk tijdens een zonsopgang te gebruiken. De app heeeft sinds de update ook meer informatie en een nieuwe galerij.

Hoe lang de prijsverlaging precies zal gelden is nog niet duidelijk. Let daarom goed op in de App Store voordat je Star Walk koopt.

Downloaden: Star Walk HD (€0,89, normaal €2,69, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2013, 16:22
Categorie Onderwijs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.