Splashtop 2 Remote Desktop weer in prijs verlaagd

De iPad-applicatie Splashtop 2 is wederom in prijs verlaagd. Deze app kun je gebruiken om je desktopcomputer vanaf je iPad te bekijken en besturen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Splashtop 2De iPad-applicatie Splashtop 2 wordt wederom met korting aangeboden. Eind augustus verlaagde de ontwikkelaar de prijs van de app nog naar €3,99. Dit weekend is de prijs nog meer gezakt: je kunt Splashtop 2 kopen voor €1,59. Splashtop 2 is een app om je desktop op afstand te bedienen. De ontwikkelaar stelt dat de app goed genoeg in elkaar zit, om 3D-games voor de Windows-pc of Mac op je iPad af te spelen.

Splashtop 2 heeft sinds een laatste update een Local Mode, waarmee je de app met je computer kunt verbinden zonder een internetverbinding. Hierbij verbind je rechtstreeks via je draadloze netwerk. Je kunt de app ook gebruiken om video’s op je computer te streamen naar je iPad, of om Flash-websites te bekijken. Dat laatste is niet mogelijk vanuit de browser op de iPad. Om de app te gebruiken, moet je wel de gratis Streamer-app op je computer installeren.

Hoe lang de app precies afgeprijsd zal zijn, is nog niet bekend. Wel is het duidelijk dat de aanbiedingsactie van tijdelijke aard is. Wij raden je aan om goed in de App Store te kijken naar de prijs van de app, voordat je hem aanschaft.

Downloaden: Splashtop 2 – Remote Desktop (€1,59, normaal €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 september 2012, 11:14
Categorie Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.