Splashtop 2 Remote Desktop: Windows 8 bedienen vanaf iPad

De iPad-app Splashtop 2 Remote Desktop waarmee je de pc of Mac kan bedienen, heeft nu ondersteuning voor Windows 8-bedieningsgebaren.

Splashtop 2 Remote Desktop Windows 8Splashtop 2 Remote Desktop, de applicatie waarmee je de pc of Mac kan bedienen vanaf de iPad, heeft een belangrijke update gekregen. Die zorgt ervoor dat je nu Windows 8-bewegingen kan uitvoeren in de applicatie. Zo is het met veegbewegingen mogelijk door de tegels van Windows 8 te bewegen op de manier waarop het ook in het systeem zelf kan. Een andere voorname verbetering is dat Splashtop 2 nu op de achtergrond blijft draaien: je verbinding met de computer blijft behouden als je een andere app opstart op de iPad.


Met een nieuwe in-app aankoop in Splashtop 2 Remote Desktop van eenmalig 89 cent, kan je shortcuts in de applicatie zetten. Die geven snel toegang tot bijvoorbeeld mediaspelers, browsers, Office-toepassingen en games.

Waar je geen extra aankoop voor nodig hebt, is de nieuwe vernuftige mogelijkheid om te kunnen kopiëren en plakken tussen je iPad en je desktop. Gekopieerde tekst of afbeeldingen laten zich zonder moeite overhevelen van het ene naar het andere apparaat. De toegang tot de menubalk is wat simpeler geworden en de app moet stabieler zijn geworden met versie 2.2.0.6.

Je hebt de nieuwste versie van de pc- of Mac-streamer van Splashtop nodig om de Windows 8-gebaren te kunnen gebruiken.

Downloaden: Splashtop 2 Remote Desktop (€4,49, iPad, iOS 4.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2013, 18:12
Categorie Zakelijk
Onderwerpen remote desktop, windows
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.