Speel Air Hockey op twee iPhones met Get-O PRO

Get-O PRO is een nogal saaie naam voor een Air Hockey-spelletje, dat je op twee iPhones speelt. Leg de iPhones tegen elkaar en spelen maar!

get-o-proGet-O PRO is een nogal nietszeggende naam voor een game die eigenlijk best uniek is. Je speelt air hockey met twee personen, waarbij twee iPhones tegen elkaar aan liggen zoals op de foto hiernaast te zien is. Met je vingers geef je de puck een zwiep richting het andere scherm. Het doel is hetzelfde als bij elk Air Hockey-spelletje: voorkomen dat de puck aan jouw kant over de achterlijn gaat. Het komt dus neer op aanvallen en verdedigen. Wie het snelst reageert wint het spel.


Je kunt Get-O PRO spelen met twee iPhones of twee iPads, maar geen combinatie van twee verschillende. De verbinding wordt gelegd via Bluetooth en pijlen op het scherm helpen je met het tegen elkaar leggen van de iOS-apparaten op de juiste wijze. Er zijn bonuspunten te verdienen door een ‘sensor’ op het veld van de tegenstander te raken. Dit zijn een soort power-ups waardoor de puck sneller maar ook langzamer kan gaan. De O in de naam van deze game verwijst trouwens naar de cirkelvormige puck.

Downloaden: Get-O PRO (€0,89, universeel, iOS 5.0+)

get-o-pro-iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juni 2013, 21:11
Categorie Games
Onderwerp hockey

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.