Speedrun: uitgebreid en gratis Labyrinth-game

Speedrun is een nieuw Labyrinth-spel, dat is uit te breiden met eigen levels. Standaard worden er ook al behoorlijk wat levels meegeleverd en het spel is nog gratis ook.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Een van de lastige levels.Labyrinth is een populair spelletje op de iPhone. Je moet een kogel over een speelbord rollen en daarbij voorkomen dat de kogel in één van de strategisch geplaatste gaten valt. Labyrinth bestaat op de iPhone al heel lang. Een tijdje geleden kwam Amaze! erbij en nu is er alweer een derde variant: Speedrun, het meest uitgebreide Labyrinth-game tot nu toe.

Bij Speedrun moet je de kogel niet naar een bepaald eindpunt rollen, maar alle zwartwitte ballen in het speelveld proberen te raken. Valt de kogel in een gat, dan moet je het level helemaal opnieuw beginnen. Je kunt bij aanvang van het spel je naam instellen, kiezen uit verschillende levelpacks en aangeven of je de lokale of de wereldwijde beste tijd wilt neerzetten.

Het spel is uitgebreid en je kunt na het spelen van een level zelfs een replay bekijken. Het spel maakt bij de bediening gebruik van de accelerometer: kantel het scherm en de kogel rolt een bepaalde kant uit. De reactiesnelheid van de kogel lijkt wel iets minder dan in Labyrinth: als je een lange afstand wilt overbruggen en de kogel flink wat vaart wil geven, beweegt deze minder snel dan je zou willen. Maar dat kan in de toekomst nog verbeteren. Je kunt ook zelf levels maken. Kortom: leuk spelletje, meteen installeren via de iPlayful repo.

Meer info: Speedrun
Installeren: http://iplayful.com/r
Met dank aan: Sander

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 19:38
Categorie Games
Onderwerpen game, spel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.