Sonos werkt aan iPad-applicatie voor draadloze muzieksystemen

Het draadloze muzieksysteem Sonos komt later dit jaar met een iPad-applicatie op de markt. Er is al een applicatie voor de iPhone waarmee je het systeem kan bedienen.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

sonos systeemHet draadloze muzieksysteem Sonos komt later dit jaar met een iPad-applicatie op de markt. Dat heeft het bedrijf bekend gemaakt op Twitter. Er is al een applicatie voor de iPhone waarmee je het systeem kan bedienen.

Het grote scherm biedt natuurlijk nieuwe mogelijkheden en de vraag is momenteel nog wat voor extra functionaliteit dit gaat bieden.

Sonos is een muzieksysteem dat verbinding maakt met je netwerk en dan muziek vanaf netwerkschijven of computers kan afspelen. Door verschillende Sonos-spelers door je hele huis te plaatsen kun je in elke kamer tegelijk naar dezelfde of andere muziek luisteren. Het is een prijzig systeem, maar Sonos heeft een flinke schare gebruikers die vooral positief zijn over de eenvoud van het product.

Vroeger moest je voor het bedienen van Sonos een draadloze controller van honderden euro’s kopen. Een jaar geleden kwam het bedrijf met een gratis iPhone-applicatie met dezelfde functionaliteit als de draadloze controller. Nu volgt er dus een iPad-applicatie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2010, 22:31
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.