2Do: stijlvolle takenlijst synchroniseert met MobileMe

2Do is een mooi vormgegeven takenlijst, die je met extra korting kunt aanschaffen. De app synchroniseert met MobileMe, Outlook op een pc, Mac-programma's en Toodledo.

2do iconDe takenlijst-applicatie 2Do is momenteel afgeprijsd van €5,49 naar €3,99. Deze app won een prijs als beste productiviteitsapp van 2010 en dat is terecht, want 2Do is knap vormgegeven, is overzichtelijk en werkt ook nog eens erg efficiënt. Met 2Do kun je je taken synchroniseren met je Mac, MobileMe, Outlook op de PC en Toodledo, een externe takenlijstdienst. Je kunt ook lokale notificaties en push notificaties krijgen als het tijd is om aan een bepaalde taak te beginnen. Je kunt ook todo’s delen met anderen en ze van de ene naar de andere agenda slepen.

Al met al een erg complete app, die er ook nog eens goed uitziet. Het synchroniseren werkt op de achtergrond, via een lokaal Wi-Fi-netwerk of 3G. De taken zijn zelfs locatiebewust: je kan kijken welke taken je op een bepaalde fysieke plaats moet uitvoeren; handig wanneer je in de stad moet zijn en in één oogopslag wilt zien welke boodschappen je daar nog moet halen.

2do schermJe kunt 2Do staand en liggend gebruiken, kunt contacten koppelen aan acties en taken en taken voorzien van een sterretje, om ze extra te laten opvallen. Ook kun je gesproken notities toevoegen. Heb je maar weinig tijd, dan is er een Focus-modus om alleen de taken in beeld te krijgen die je écht moet doen.

Downloaden: 2Do: Tasks Done in Style (tijdelijk 3,99 euro)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2011, 17:50
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.