Slide to Unlock: iPhone unlocken als spelletje

Het spelletje Slide to Unlock is in meer dan 25 landen doorgedrongen tot de top 100 van populairste apps. In dit spelletje staat het werken met schuifknoppen centraal. Je doet het dagelijks meermaals op de iPhone, maar ben je er zo goed in geworden dat je anderen kunt verslaan? In Slide to Unlock neem je […]

slide to unlock gameHet spelletje Slide to Unlock is in meer dan 25 landen doorgedrongen tot de top 100 van populairste apps. In dit spelletje staat het werken met schuifknoppen centraal. Je doet het dagelijks meermaals op de iPhone, maar ben je er zo goed in geworden dat je anderen kunt verslaan? In Slide to Unlock neem je het op tegen duizenden iPhone-‘unlockers’. Je moet zo snel mogelijk alle schuifknoppen op de juiste wijze verplaatsen.

slide to unlockDe game bevat meer dan 25 achievements die je in vier verschillende gamevarianten kunt verdienen. Uitleggen hoe het spelletje werkt is niet echt nodig: je schuift met je vinger steeds de knop in de juiste richting over het scherm.

Slide to Unlock heeft ondersteuning voor Game Center en OpenFeint, waar je je scores met anderen kunt vergelijken en ruim 700 punten kunt verdienen. Je kunt er de behaalde achievements en jouw plaats op de ranglijst bekijken. Ook kun je je scores via Facebook en Twitter met anderen delen.

Downloaden: Slide To Unlock (€0,79)
Tipgever: Jeffmeister via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 maart 2011, 12:25
Categorie Games
Onderwerpen game, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.