Shy Breaker: nieuwe dating-app voor verlegen mensen nog niet succesvol

Met de app Shy Breaker kun je notities achterlaten op een plek waar je een leuke ontmoeting bent misgelopen. Hoewel de applicatie voor de iPhone overstroomt van potentie, is het nog geen succes.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Shy Breaker logoDe app Shy Breaker is bijna twee maanden uit en vrijwel onopgemerkt gebleven. Dat lot treft natuurlijk wel meer applicaties voor de iPhone, maar met Shy Break gaat er wellicht een interessant sociaal netwerk mee verloren. De app biedt mensen die elkaar wel zien zitten, maar elkaar niet durven te benaderen, een tweede kans. Middels een (eventueel anonieme) oproep op locatie kun je een notitie achterlaten. Of als je zelf niks durft te plaatsen, zoek je de plek van ontmoeting op de kaart en kijk je of de ander er iets over schreef.

Shy Breaker kan ook voor een ander doel in worden gezet. Iedereen kan een persoonlijke reactie achterlaten op een notitie, dus zou je midden in een bar bijvoorbeeld een oproep voor een leuke openingszin voor een biologiestudente kunnen vragen. Voor welke van de twee insteken – ontmoeten of hulp vragen – je Shy Breaker ook zou gebruiken, het idee staat als een huis.

Helaas kwam het tot dusver niet van de grond, constateert AppCraver in een gisteren geplaatste recensie. De auteur van het artikel trof slechts drie oproepjes aan, geplaatst aan de oostelijke kant van Missisippi, en ook nog eens ten tijde van de lancering van de app. Als niemand het opmerkt, is de enorme potentie van een app zo verspeeld. Maar Shy Breaker komt terug. Deze of volgende week verschijnt als het goed is een nieuwe gratis versie met reclame erin.

Downloaden: Shy Breaker (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2011, 12:51
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen dating, sociale media, sociale netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.