Risk voor de iPad tijdelijk in prijs verlaagd

Het bordspel Risk wordt goedkoper in de App Store aangeboden door uitgever Electronic Arts. Reden hiervoor is hun Daily Deals-actie, waarbij er geregeld een spel van EA goedkoop of gratis in de App Store te vinden is.

RiskHet bordspel Risk wordt vandaag tijdelijk goedkoper in de App Store aangeboden. In plaats van de gewoonlijke €2,39, betaal je vandaag maar €0,79 voor de game. De app is een letterlijke vertaling van het bekende spel, waarin je op strategische wijze de wereld verovert. Reden achter de prijsverlaging is Electronic Arts zijn Daily Deals-actie, waarbij ze iedere dag een game in de aanbieding gooien.

Je kunt met tot zes spelers in dezelfde kamer Risk spelen op de iPad. Dit doe je via Wi-Fi en Bluetooth met mensen in de buurt, of door gewoon de iPad door te geven wanneer de ander aan de beurt is. Speel je graag alleen, dan kan dit tegen de computer.

De Daily Deals van EA gelden officieel slechts een dag, daarom is het veilig om er van uit te gaan dat Risk morgen niet langer goedkoper beschikbaar zal zijn. De kans bestaat echter wel: zo is Need for Speed Undercover voor de iPhone, een spel dat EA gisteren gratis aanbood, nog steeds kosteloos in de App Store te vinden.

Downloaden: Risk (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2011, 14:35
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.