Reeder voor iPhone krijgt Facebook-integratie en swipe-acties

Reeder voor iPhone heeft een update gekregen met Facebook- en Delicious-integratie. Ook is er een betaversie van Reeder voor Mac.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

reeder iphone iconAls je je rss-feeds via Google Reader volgt, kun je daarvoor op de iPhone de applicatie Reeder gebruiken. Deze app heeft een update gekregen, waarbij integratie met Zootool en Facebook zijn toegevoegd. Ook heeft de app handige slider-opties gekregen: door naar links te sliden heb je de mogelijkheid om een artikel naar Instapaper of SendItLater te sturen. Heb je de gewoonte om interessante artikelen naar jezelf (of een vaste vriend/collega) te mailen, dan heb je nu de optie om een standaard e-mailadres in te voeren, die automatisch wordt ingevuld als je voor verzenden per e-mail kiest. Nieuw is ook de mogelijkheid om ‘Save to Delicious’ te kiezen, waarbij je kunt inloggen met je YahooID.

Verder zijn er nog wat kleine verbeteringen doorgevoerd, zoals het feit dat missende plaatjes in de artikelweergave voortaan wel worden getoond en een verbeterde ondersteuning voor items van mensen die jij volgt.

Tip voor Mac-gebruikers: er is nu ook een betaversie van Reeder voor Mac (9MB) en de eerste reacties daarop zijn enthousiast. Voor de iPad was er al een aparte app (Reeder for iPad), die een tijdje geleden al een update kreeg.

Downloaden: Reeder voor iPhone (€2,39)

reeder-iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2010, 14:41
Categorie Nieuws
Onderwerpen reeder, rss

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.