Reckless Racing 2 dit weekend afgeprijsd voor slechts 79 eurocent

De racegame Reckless Racing 2 is dit weekend afgeprijsd van 3,99 euro voor 0,79 euro. Het tweede deel van de Reckless Racing serie van ontwikkelaar Polarbit blinkt uit door goede graphics, handige controles en een uitstekende online multiplayer.

Reckless Racing 2 dit weekend afgeprijsd voor 79 eurocentDe racegame Reckless Racing 2 is dit weekend flink afgeprijsd. Momenteel betaal je slechts 79 eurocent voor de game van ontwikkelaar Polarbit in plaats van 3,99 euro. In Reckless Racing 2 kan je de wagens waar je mee rijdt compleet aanpassen aan je eigen voorkeur voordat je er mee gaat racen. Zo kan je ze lekker snel maken of een stoer uiterlijk meegeven. In totaal zijn er 24 verschillende circuits waarop je je rijkunsten kan vertonen. Hierbij wordt met een zogenaamd top-downperspectief op het parcours gekeken. Ook kan je online tegen andere spelers racen.

Er zijn verschillende soorten spelmodi in Reckless Racing 2. Zo kan je je proberen als eerste de finish te bereiken of ervoor kiezen om per ronde niet als laatste te eindigen. Qua graphics is er weinig op te merken aan Reckless Racing 2. Ook de goede besturing die je helemaal kunt aanpassen aan je eigen voorkeur maakt de racegame meer dan de moeite waard.

De online multiplayer is een welkome aanvulling op de uitstekende singleplayer modus. In totaal kan je online met vier spelers tegelijk gamen. Hierbij kan je je scores met anderen vergelijken via de online leaderboards.

Downloaden: Reckless Racing 2 (€0,79, normaal €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2012, 15:07
Categorie Games
Onderwerp racegame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.