Readability vanaf 1 maart beschikbaar voor iPad en iPhone

De leesdienst Readability zal op 1 maart beschikbaar zijn voor de iPad en iPhone. De app laat je artikelen opgeslagen met de leesdienst openen, waar je ze zonder layout kunt lezen.

Readability iPad iPhoneReadability’s app voor de iPad en iPhone heeft even op zich laten wachten. We hoorden in november 2011 al dat de app bijna beschikbaar zou komen, maar het goedkeuringsproces bij Apple bleek op 14 februari voor vertraging te hebben gezorgd. We hoeven niet veel langer meer te wachten: de ontwikkelaar heeft laten weten dat de app op 1 maart in de App Store zal staan.

Readability is een leesdienst die je kunt vergelijken met onder andere Instapaper. Met behulp van een knop of een bookmark kun je vanuit verschillende browsers artikelen in een leeslijst zetten. Daar worden ze van hun layout ontdaan, zodat ze makkelijker te lezen zijn op de iPad of iPhone. Apps zoals Instapaper slaan artikelen ook op, zodat je ze kunt lezen wanneer je geen internetverbinding hebt.

Je kunt Readability gratis gebruiken. Wil je de websites waar jouw artikelen vandaan komen steunen, dan kun je ook een abonnementen van 5 dollar per maand nemen. 70 procent van dit bedrag gaat rechtstreeks naar de websites en uitgevers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 13:07
Categorie Nieuws
Onderwerpen ninja, readability

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.