Projectmanagement-tool Podio krijgt chatfunctie na update

De projectmanagement-app Podio is voorzien van een chatfunctie. Berichten heet de nieuwe functie en laat je realtime nieuwe reacties zien.

Podio iPhone iOS app 4.0 vernieuwdDe zakelijke app voor projectmanagement Podio is voorzien van een update die chatten in de applicatie mogelijk maakt. Berichten vormen een nieuwe knop onderin de menubalk van Podio, waarmee je snel toegang krijgt tot alle, gelezen en ongelezen berichten. De chat vindt realtime plaats op zowel de iPhone en iPad en je ziet dus wanneer iemand anders aan het typen is. Podio’s berichtenfunctie werkt dus niet anders dan bijvoorbeeld Facebook Chat.

Berichten komen niet terecht in het overzicht met Notificaties, dat je onder de knop linksonder in het hoofdmenu treft. De twee zijn keurig van elkaar gescheiden. Voor beide secties krijg je binnen de app meldingen dat er een nieuwe notificatie of een nieuw bericht is. Je kan gelezen berichten overigens ook weer als ongelezen markeren.

De zoekfunctie staat nu op een andere plek door de laatste update. Die vind je door het menu naar onderen te trekken. Verder zijn er bugs uit de app verholpen.

Podio is een projectmanagement-app waaraan je als groep kan deelnemen. Je komt binnen in het scherm met de laatste ontwikkelingen binnen je team en schuift de pagina naar rechts om vervolgens in het donkergrijs het hoofdmenu tegen te komen. Daar benader je taken, contacten en ‘apps’ als meetings, deliverables en projecten. We schreven onlangs een uitgebreid artikel over Podio op iOS. Daarna kreeg de app nog een update waarmee je een Premium-abonnement voor 10 gebruikers in de app kan afsluiten.

Downloaden: Podio (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 mei 2013, 17:30
Categorie Zakelijk
Onderwerpen chatten, podio, projectmanagement, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.