Puzzelspel Trism voor iPhone gaat vijf dollar kosten

Trism op de iPhone komt vanaf juni beschikbaar in een commerciële variant. Het spel gaat 5 dollar kosten via de iPhone App Store.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

TrismWaar we al voor vreesden gaat gebeuren: ontwikkelaars die voorheen hun applicaties gratis via Installer beschikbaar stelden, zijn met de iPhone SDK aan de slag gegaan. Dat heeft tot gevolg dat je de applicaties straks via de iTunes App Store kunt kopen – maar dan wel tegen betaling. Eén van die applicaties is Trism, een Bejeweled-achtig puzzelspelletje waarbij je de stenen met behulp van de ‘zwaartekracht’ kunt laten vallen.


In werkelijkheid is natuurlijk de tilt-sensor in de iPhone verantwoordelijk voor de richting waarin de stenen vallen. Demiforce, de ontwikkelaar van Trism heeft laten weten dat het spel in een officiële versie beschikbaar komt in juni voor de redelijke prijs van vijf dollar. Het uiteindelijke product is voorzien van online topscorelijst en een paar verborgen functies. Nu is vijf dollar op zich niet zoveel: Mobile Magazine vergelijkt het met een kleine lunch in een fastfood-restaurant of anderhalve gallon benzine. Maar als je straks voor alle leuke applicaties moet gaan betalen, kunnen je uitgaven aardig oplopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 19:33
Onderwerpen
, ,
Categorie
Games
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.