Push Browser deelt linkjes met meerdere iOS-apparaten

Push Browser is een nieuwe iOS-browser waarmee je linkjes tussen desktop, iPhone, iPod touch en andere iOS-apparaten kunt uitwisselen.

push browserPush Browser is een nieuwe webbrowser voor iOS, waarmee je linkjes tussen meerdere iOS-apparaten en de desktopbrowser kunt uitwisselen. Je moet een browserextensie via pushbrowserapp.com installeren, om ook vanaf de desktop toegang te hebben tot de links. Push Browser is bedoeld voor momenten dat je een interessant artikel zit te lezen en snel er vandoor moet. Je klikt op de browserextensie in je desktopbrowser om de link naar je iPhone of iPod touch te sturen. Andersom kan ook: lees je op de iPhone een interessant artikel, dat eigenlijk te lang is om op het mobiele scherm te lezen, dan stuur je dat via Push Browser door naar je desktop.

Er zijn natuurlijk voldoende alternatieven. Behalve apps en browsers met vergelijkbare functionaliteit kun je de webpagina die je wilt lezen ook als gewone bookmark opslaan, die je vervolgens (via bijvoorbeeld MobileMe) synchroniseert. Push Browser maakt het iets makkelijker: het opent alvast de link, zodat je meteen kunt beginnen te lezen. Ook handig voor pagina’s met Flash-content die je op de iPhone niet kunt bekijken, maar op de desktop wel.

Downloaden: Push Browser (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2011, 13:22
Categorie Productiviteit
Onderwerpen Internet, webbrowser

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.