Pulse deelt voortaan artikelen met LinkedIn

Het is nu in Pulse mogelijk om artikelen te delen naar LinkedIn. De nieuwe functie is geen toeval: Pulse werd in april door LinkedIn overgenomen.

Pulse LinkedIn sharingIn april kocht het zakelijke sociale netwerk LinkedIn nog de iOS-nieuwsapp Pulse voor 90 miljoen dollar. Een overname waar we nu de gevolgen van zien: vannacht zijn er namelijk een paar LinkedIn-opties aan Pulse toegevoegd. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk om een artikel op LinkedIn te delen. Tot voorheen kon dit alleen naar Facebook, Twitter en Google+.

Volgens de ontwikkelaar van Pulse werd er al een tijdje gevraagd naar een optie om artikelen naar LinkedIn te delen. Het is echter wel vrij toevallig dat de functie een paar weken na de overname is toegevoegd. In Pulse vind je voortaan ook de LinkedIn Influencers feed, een artikelfeed met teksten van bepaalde prominenten. Deze kun je vinden in de ‘What’s New’-sectie van de app. Pulse voegt wel vaker nieuwe bronnen toe, maar bij de toevoeging van de LinkedIn-feed ging de ontwikkelaar uit zijn weg om er op zijn blog op te wijzen.

Het is nog onduidelijk hoe LinkedIn exact Pulse verder wil integreren. Het lijkt er in ieder geval wel op dat de app gewoon in de App Store blijft staan: het zou anders raar zijn dat er nieuwe functies aan worden toegevoegd. Dat het ook anders kan gaan bleek vanmorgen met de door Yahoo overgenomen app Astrid, waarvan de ontwikkelaars zeiden dat de app nog 90 dagen zal blijven werken en dat er instructies volgen om je data te downloaden voordat de boel mogelijk dicht gaat.

Downloaden: Pulse (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 mei 2013, 17:30
Categorie Nieuws
Onderwerp linkedin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.