iculture-biz
iCulture Biz

Project App laat je mijlpalen van projecten bijhouden

De Project App voor iPad laat je sinds de laatste update mijlpalen bij projecten bijhouden. Ook kun je nu printen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Project AppiPad-applicatie Project App laat je na een update ook de grote mijlpalen van een project bijhouden. In deze extra takenlijst houd je bij wat voor mijlpalen je in het project hebt behaald, of welke grotere doelen je exact op het oog hebt. De functie is een handige toevoeging op de al bestaande takenlijst in Project App. Daarnaast is de applicatie voorzien van een paar handige toevoegingen, zoals de mogelijkheid om documenten af te drukken. Ook laat Project App je voortaan je projecten exporteren als PDF-, CSV- en PNG-bestanden.

De functionaliteit van Project App schuilt in de naam: dit is een applicatie waarin je grootschalige projecten bijhoudt, zodat je niet het overzicht verliest. Dit doe je door de projectagenda bij te houden, takenlijsten te maken en de voortgang van ieder belangrijk onderdeel vast te leggen. Een algeheel percentage laat zien hoe ver een project precies is gevorderd. Zo geeft Project App een beter idee van anders vrij chaotische initiatieven.

Project App is van Nederlandse makelij. Met een prijskaartje van €12,99 is het nogal een gewaagde aanschaf, maar geen nood: er is ook een gratis probeerversie. Deze is echter sinds april niet bijgewerkt en bevat dus geen van de nieuwe functies.

Project App

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 17:19
Categorieën Nederlandse apps, Productiviteit
Onderwerpen iculture biz, project, projectmanagement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.