Premium-functies World of Warcaft iPhone-app vanaf vandaag gratis

De guildchat- en verkoopfuncties van de World of Warcaft Armory-app zijn vanaf vandaag gratis in gebruik. Hierdoor kun je gratis met vrienden in het spel chatten vanaf je iPhone of handelen in de spelwereld.

World of Warcraft Mobile ArmoryWorld of Warcraft-spelers kunnen vanaf vandaag gratis met andere spelers in dezelfde guild praten of voorwerpen verhandelen in het spel vanuit de iPhone-app Armory. Dat maakte Blizzard vandaag bekend. De functies zitten al langer in de iPhone-app geïntegreerd, maar spelers moesten tot voor kort extra abonnementsgeld betalen om hier gebruik van te maken. Om de nieuwe functies te gebruiken moeten spelers wel nog steeds de standaard abonnementskosten voor World of Warcraft betalen.

Armory iOS guild chatDoor naar de Guild Chat-optie in Armory te gaan zie je het primaire chatkanaal van je guild en spelers die op het moment online zijn. Door op een speler in de lijst te tappen kun je hem een privébericht sturen. Laat je de app in de achtergrond aan staan, dan krijg je een pushbericht wanneer een speler jou een bericht toestuurt. Ideaal werkt dit alleen niet: toen wij de app langer dan een paar minuten uit hadden geschakeld, werd de verbinding verbroken en kwamen inkomende berichten niet meer aan. Daardoor is de app niet echt te gebruiken als een alternatief op Berichten-applicaties zoals WhatsApp.

Wanneer je vanuit de app voorwerpen probeert te verkopen kun je kiezen uit alles dat je personage op dat moment bij zich heeft. Je kunt zelf een prijs instellen, of aangeven dat je een bepaald bedrag onder de laagste bieder wil zitten. Ben je op zoek naar iets om zelf te kopen, dan kun je op naam of categorie vanuit de app de markt doorzoeken.

Spelers die maandelijks betaalden voor de premium-functies krijgen van Blizzard zeven dagen gratis speeltijd en een huisdiertje dat je via Blizzard normaal voor 10 euro kunt kopen.

Downloaden: World of Warcraft Mobile Armory (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2012, 15:56
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.