Populair vechtspel SoulCalibur op de iPad 2 verschenen

De vechtgame SoulCalibur is vandaag uitgekomen op de iPad, iPhone en iPad touch. Deze game werd bekend door de Sega Dreamcast, waar het spel in 1999 op verscheen. De game werd destijds geprezen om zijn visuele pracht en de vertaling van een vechtspel naar 3D-omgevingen. In de iPad-versie is geprobeerd dezelfde sfeer te creëren. Je […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

soulcaliburDe vechtgame SoulCalibur is vandaag uitgekomen op de iPad, iPhone en iPad touch. Deze game werd bekend door de Sega Dreamcast, waar het spel in 1999 op verscheen. De game werd destijds geprezen om zijn visuele pracht en de vertaling van een vechtspel naar 3D-omgevingen. In de iPad-versie is geprobeerd dezelfde sfeer te creëren. Je kiest één van de 19 personages, die het opneemt tegen vijanden.

Er is keuze uit een Arcade Mode, Time Attack en Survival-modus. Een multiplayer-modus ontbreekt nog, maar er is kans dat dit binnenkort in een update wordt toegevoegd. Uitgever Namco Bandai geeft aan dat er in latere versies meer spelmodi bijkomen.

Hoewel SoulCalibur al behoorlijk oud is, is de gamereeks nog springlevend. In februari komt op de Xbox 360 en Playstation 3 het vijfde deel van SoulCalibur uit. In vergelijking met andere vechtspellen zoals Street Fighter wordt in SoulCalibur alleen met zwaarden gevochten. Je hebt een iPad 2 nodig om de game op de iPad te kunnen spelen.

Downloaden: SoulCalibur (€9,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2012, 14:09
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.