Pollennieuws 2.0 stuurt push notificaties over hooikoorts

Pollennieuws is beschikbaar in een nieuwe versie, voorzien van Pollenjournaal en push notificaties. Pollennieuws is bedoeld voor mensen met hooikoorts.

pollennieuwsDe applicatie Pollennieuws is in een nieuwe versie in de App Store verschenen. Pollennieuws is een applicatie voor iPhone en iPod touch waarmee je dagelijks op de hoogte wordt gehouden of er kans is op een aanval van hooikoorts. Voordat je in de natuur gaat sporten, recreëren of wandelen kijk je in de applicatie of je veilig naar buiten kunt. De applicatie heeft in versie 2.0 twee nieuwe functies gekregen: het Pollenjournaal is toegevoegd en je krijgt push notificaties zodra er een nieuw Pollenjournaal beschikbaar is. Daarnaast zijn kleine aanpassingen in het design gedaan en is de kwaliteit van de videofilmpjes verbeterd.

Het Pollenjournaal is een tekstbericht van bioloog Maurice Mertens met een samenvatting van de meest actuele ontwikkelingen. Dagelijks is er een nieuw pollenkaartje te zien, waarbij aan de hand van kleuren te zien is hoeveel pollen er in de lucht zweven. Omdat het hooikoortseizoen er weer aankomt is deze applicatie de hele maand te downloaden voor €0,79 in plaats van €2,39.

Downloaden: Pollennieuws (€0,79)

pollennieuws

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2010, 21:10
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerpen hooikoorts, pollen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.