Politiebureau voor iPhone toont alle politiebureaus in de buurt

Politiebureau voor iPhone toont alle politiebureau's in de buurt. De applicatie maakt daarbij gebruik van je gps-locatie op Google Maps. Je kunt vervolgens de route plannen of het politiebureau bellen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

politiebureauEr zijn applicaties waarmee je cafés, supermarkten of pinautomaten in de omgeving kunt vinden. Maar een locatiegebaseerde applicatie waarmee je politiebureau’s kunt zoeken was er nog niet. Politiebureau voor de iPhone is daarom een gat in de markt voor mensen die zich op straat onveilig voelen. De applicatie laat op een Google-kaart alle politiebureaus in de omgeving zien. Je kunt vanaf de kaart meteen 112 bellen, waarbij je de gegevens over je locatie bij de hand hebt.

Veel functionaliteit zit er eigenlijk niet in Politiebureau: je kunt op een pin tikken en het bureau bellen of een route opvragen, maar dat kan met Google Maps ook. Als extraatje zit er een noodlicht in, om te zorgen dat de hulpdiensten je kunnen vinden als je op een moeilijk begaanbare plek vast komt te zitten. De reviews in de App Store lopen nogal uiteen: mensen vinden het dé app van de eeuw, of vinden het helemaal niets.

Gek genoeg moet je voor de Engelstalige variant van de applicatie (Dutch Police) geld betalen: €1,59.

politiebureau

Downloaden: Politiebureau (gratis)
Tipgever: Roel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 maart 2010, 15:31
Categorie Naslagwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.