CeBIT2go: mobiele beursgids voor CeBIT-bezoekers

CeBIT2go is de officiële beursgids voor de CeBIT, de grootste computerbeurs van Europa. Deze week kun je in Hannover terecht voor nieuwe aankondigingen en via de app kunt je opzoeken waar je moet zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

cebit 2goVandaag gaat in Hannover de CeBIT van start, Europa’s grootste computerbeurs. Traditiegetrouw is er weer een mobiele applicatie waarmee je je bezoek kunt plannen, geschikt voor Palm OS, Windows Mobile, Blackberry, Java en… wat, geen iPhone-versie? Die is er wel, maar er is op de CeBIT-website is er niets over te vinden. De gratis applicatie CeBIT2go van Heidelberg GmbH is volgens de makers echter de enige, officiële mobiele beursgids voor de iPhone.

Je kunt met de gps-functie van de iPhone kijken in welke hal je verzeild bent geraakt en wat er in de omgeving te beleven is. Ook kun je op basis van zoekbegrippen de stands vinden die jouw vakgebied raken. De app haalt van internet steeds de meest actuele info (roaming vereist). Een andere mogelijkheid is om een rondleiding samen te stellen langs alle stands die je wilt bezoeken.

De beursgids is op het laatste moment goedgekeurd in de App Store. Via de mobiele website cebit2go.de kun je ook alle informatie vinden. CeBIT-gangers zijn er vast al aan gewend dat bijna alles op de beurs Duitstalig is… dus ook deze app. Ook opmerkelijk: de applicatie is alleen te gebruiken voor mensen met de nieuwste firmwareversie: iPhone OS 3.1.3 is vereist.

cebit2go

Downloaden: CeBIT2go (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2014, 2:31
Categorie Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.