TomTom 1.3 voor iPhone officieel aangekondigd (+ prijsverlaging)

TomTom heeft op de Cebit een nieuwe versie van de TomTom iPhone-applicatie aangekondigd. Er komt realtime verkeersinformatie en lokaal zoeken met Google in beschikbaar. Maar dat wisten we al.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

tomtom hd trafficTomTom heeft vandaag vanaf de Cebit aangekondigd dat er een nieuwe versie van TomTom op de iPhone aankomt. Versie 1.3 bevat realtime verkeersinformatie en lokale zoekinformatie van Google. Drie weken geleden werden deze vernieuwingen al op Macworld aangekondigd. HD Traffic is niet standaard geactiveerd. Je zult hiervoor een apart abonnement moeten afsluiten op basis van dag, maand of jaar. TomTom heeft nog geen prijzen hiervoor bekendgemaakt. Het aankopen vindt plaats via een In App Purchase.

Naast de ondersteuning voor HD Traffic en lokaal zoeken met Google komt er ook de mogelijkheid om automatisch tussen dag- en nachtweergave te schakelen. Andere verbeteringen zijn het pinchen en zoomen op de kaart en een optie om afgespeelde muziek te dempen zodra er een gesproken navigatie-instructie klinkt. Versie 1.3 is voorzien van nieuw kaartmateriaal. De vernieuwde applicatie is inmiddels ingeleverd bij Apple.

TomTom West-Europa is zojuist in prijs verlaagd: van €79,99 naar €69,99. Ook andere versies (VS & Canada, Australië) zijn in prijs verlaagd.

Via: persbericht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2011, 14:41
Categorie Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.