Pocket Yoga: leer yoga-oefeningen op de iPad

Pocket Yoga is een app waarmee je yoga-oefeningen kunt doen. Er zitten 145 afbeeldingen van verschillende houdingen in, met instructies en uitleg van de voordelen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

pocket yogaPocket Yoga is een app die je tijdelijk gratis kunt downloaden. Deze app laat je kennismaken met allerlei yoga-oefeningen en legt uit hoe je ze moet doen. Er zijn 3 verschillende trainingsprogramma’s, 3 moeilijkheidsgraden en 3 lengtes van de sessie. In totaal zijn er dus 27 combinaties mogelijk, helemaal afgestemd op jouw niveau en mogelijkheden. In de trainingen wordt uitgegaan van de variant Gaia Flow Yoga. Je krijgt gedetailleerde gesproken instructies voorzien van tekeningen bij elke yoga-houding, inclusief tips over de ademhaling.

Er zijn in de app 145 afbeeldingen aanwezig, waaruit je de juiste houding kunt aflezen. Bij elke houding zie je ook wat het effect ervan is. Om te voorkomen dat de voortgang uit het oog raakt kun je een logboek van je trainingen bijhouden. Tijdens de training speel je muziek uit je iTunes-bibliotheek of de standaard meegeleverde muziek. Vind je het kijken naar het iPad-scherm niet handig vanaf je yoga-matje, dan kun je ook met AirPlay of TV Out het beeld op je televisie laten afbeelden.

Downloaden: Pocket Yoga (tijdelijk gratis, normaal €2,99 – universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 11:33
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerp yoga

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.