Pinball HD krijgt Game Center-koppeling en TV Out

Pinball HD heeft een update gekregen en ondersteunt nu Game Center en TV Out. Via Game Center kun je je achievements en leaderboard delen met vrienden. Voor TV Out heb je een speciale videokabel nodig.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wild west pinballEr is een nieuwe update voor Pinball HD voor de iPad verschenen. Die biedt ondersteuning voor Game Center, waarbij je leaderboards en achievements kunt delen met vrienden. Ook ondersteunt de app nu TV Out, zodat je je verrichtingen op een tv-scherm kunt bekijken. Het wordt daardoor nog leuker om Pinball HD met een groep te spelen.

Pinball HD is een pinball-game voor de iPad met drie tafels, elk in een hoge resolutie en met realistische bewegingen van de kogel. Bij elke speeltafel zijn instructies aanwezig om een zo hoog mogelijke score te halen. Je kunt de tafel beeldvullend bekijken of er overheen vliegen in portret- of landschapsweergave. Om de game op je tv te vertonen heb je een passende video-outputkabel nodig. Mensen met een iPad 2 kunnen zelfs profiteren van volledige HD-resolutie op hun tv-scherm. Je hebt minimaal iOS 4.1 nodig om de app te kunnen spelen.

Downloaden: Pinball HD (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juli 2011, 13:40
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.