Statistiek wordt leuk met Infographics op de iPhone

Infographics is een app van Column Five Media, waarmee je door 50 interessante infographics kunt bladeren. De app bevat serieuze onderzoeken en grafiekjes die bedoeld zijn voor vermaak.

infographics iphoneStatistieken zijn vaak droge overzichten van cijfers en percentages. Je kunt gegevens van een onderzoek veel aantrekkelijker presenteren als je er een infographic van maakt. Column Five Media is erin gespecialiseerd en heeft in de loop van de tijd al heel wat infographics in opdracht van klanten gemaakt. In de pas verschenen app met de veelzeggende naam ‘Infographics’ zijn de 50 meest interessante bij elkaar gebracht.

Je ziet onderzoeken over technologie, social media, sociologie, onderwijs en onze favoriet ‘Mac Person versus PC Person’. Sommige onderzoeken zijn serieus en bedoeld om te informeren, terwijl andere meer voor het vermaak zijn bedoeld. Als je voor een presentatie snel een leuk plaatje nodig hebt zul je misschien niet altijd vinden wat je zoekt, want niet alle onderwerpen worden afgedekt. Maar voor die momenten waarbij je even een paar minuten niets hebt te doen (tijdens de installatie van Lion misschien?) is het lekker om doorheen te bladeren.

Downloaden: Infographics (gratis)

infographics

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juli 2011, 11:05
Categorie Nieuws
Onderwerp infographic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.