Photo Notes Diary: iPhone-agenda met foto’s

Photo Notes Diary is een agenda en dagboek waarbij je ook foto's kunt opnemen. De app bevat een notitieblok, todolijst en afsprakenfunctie.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

photo notes diaryPhoto Notes Diary is een app waarbij je elke dag kunt voorzien van een foto. Zo kun je op verjaardagen een foto van de jarige laten zien of op foto’s waarop je wilt gaan sporten een foto van een fiets of hardloopschoen. Deze app kost €3,99 maar is momenteel gratis te downloaden. Photo Notes Diary kan op meerdere manieren gebruikt worden. Je kunt het als dagboek gebruiken, waarbij een fotootje de stemming van je dag of je activiteiten weergeeft. Of je gebruikt het als een gewone agenda. De app is voorzien van een wachtwoord, die standaard op 0000 staat afgesteld.

Je kunt checklists maken, notities opschrijven en todo-lijstjes maken. Eigenlijk is het een mini-productiviteitstool voor mensen die geen aparte takenplanner nodig hebben en liefst alles in één veelzijdige app bundelen. Met een zoekfunctie kun je de inhoud van je agenda ook doorzoeken. Bij notities en checklists kun je tags toevoegen om ze te groeperen. De app ondersteunt meerdere talen, waaronder Nederlands.

Downloaden: Photo Notes Diary (€3,99)

De app is niet meer gratis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2011, 12:00
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, boeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.